Iris

Приемници и предаватели со ротирачки код 433,92- 868,35 MHZ

Опис

Приемници и предаватели со ротирачки код 433,92- 868,35 MHZ

Предавателот IRIS е дизајниран за гаражна врата со непрекинато работење. Може без ограничување да се користи во сите земји членки во Европска унија.

  • Работен пренос на ротирачкиот код
  • Достапна 433.92MHz и 868.35MHz верзија
  • 2 и 4 копчиња
  • Тој е програмиран преку кабел со употреба на рачната конзола IRPROGM или компјутерот IRTAGPROG
  • Можност за програмирање, преку IRPROGM или IRTAGPROG, заменски предаватели со предаватели претходно зачувани во инсталацијата
  • Достапно е пакување од 20 уреди.