Iris

Marrësit dhe transmetuesit e kodit rrotullues 433.92-868.35 MHZ

Description

Marrës dhe transmetues me kod rrotullues 433.92- 868.35 MHZ

Transmetuesi IRIS është projektuar për dyert e garazhit me funksionim të vazhdueshëm. Mund të përdoret pa kufizime në të gjitha vendet anëtare të Bashkimit Evropian.

  • Transferimi funksional i kodit rrotullues (alternues)
  • disponohet versioni 433,92 MHz dhe 868,35 MHz
  • 2 dhe 4 butona
  • I programueshëm nëpërmjet kabllit duke përdorur konsolën e dorës IRPROGM ose kompjuterin IRTAGPROG
  • Mundësia e programimit, nëpërmjet IRPROGM ose IRTAGPROG, të zëvendësimit të transmetuesve me transmetues të memorizuar më parë në instalim
  • Disponohet një paketë me 20 pajisje