Vega

Marrësi i radios është projektuar për të marrë dhe deshifruar sinjalet e radiotransmetuesit të përdorur në dyert dhe portat e motorizuara.

Description

Marrës dhe transmetues radio

    Marrësi radio prizë

  • VEGA është projektuar për të marrë dhe deshifruar sinjalet e radiotransmetuesit të përdorur në dyert dhe portat e motorizuara. Transmetuesit me 2 dhe 4 kanale, 433 dhe 868 MHz.
  • Marrësi punon në 433,92 MHz (VERE1) ose 868,35 MHz (VERE1/868) dhe është i zbatueshëm për marrësit VEGA me të njëjtën frekuencë.