NAOS

24Vdc мотор за сегментна и стамбена надземна врата до 15m²

Опис

24Vdc мотор за сегментна и стамбена надземна врата до 15m²

 • Управување со помош на екран
 • Автоматско програмирање на отварање и затварање
 • Детектирање на препреките
 • Подесување на далечината и успорување при затворање
 • Бројач на работни циклуси
 • Вграден 433.92 Мhz приемник за употреба на фиксен или ротирачки код на предавателот.
 • Вградено LED осветлување.
 • Можност за работа со батерија (опционо ADO01 комплет).
 • Можност за вртење на погонот за 180 ° за продолжување на отварањето на вратата.
 • Поцинкуван челичен водич со систем на влечење на ланец

Препорачана опрема:

Водич на ланецот од шината (3k1,1m)

 • 2 мотори со контролна табла (700Nm)
 • 1 водич на ланецот ANA1-3,3m
 • 2 предаватели IRIS-IR02

Водич на ланецот од шината ANA2-4,4m

 • 2 мотори со контролна табла NASR100E (1000Nm)
 • 1 водич на ланец ANA2-4,4m
 • 2 предаватели IRIS-IR02