NAOS

Motor 24Vdc për dyer segmentale dhe të sipërme banimi deri në 15m²

Description

Motor 24 Vdc për dyert e sipërme seksionale dhe të banimit deri në 15 m²

 • Menaxhimi i ekranit
 • Hapja dhe mbyllja e vetëmësimit
 • Zbulimi i pengesave
 • Rregullimi i distancës dhe ngadalësimi në mbyllje
 • Numëruesi i ciklit të punës.
 • Marrës i integruar 433,92 Mhz për përdorimin e transmetuesve të kodit fiks ose rrotullues.
 • Ndriçim LED i integruar.
 • Mundësia e punës me bateri (komplet opsional ADO01).
 • Mundësia e rrotullimit të makinës me 180 ° për të zgjatur hapjen e derës.
 • Udhëzues çeliku i galvanizuar me sistem tërheqës zinxhir

Pajisjet e rekomanduara:

Udhëzues hekurudhor zinxhir 3,3 m (3×1,1 m)

 • 2 motorë me panel kontrolli (700 Nm)
 • 1 udhëzues zinxhir ANA1-3,3 m
 • 2 transmetues IRIS-IR02

Udhëzues hekurudhor zinxhir ANA2-4,4 m

 • 2 motorë me panelin e kontrollit NASR100E (1000 Nm)
 • 1 udhëzues zinxhiri ANA2-4,4 m
 • 2 transmetues IRIS-IR02