АВТОМАТСКА КЛИЗНА ВРАТА

АВТОМАТСКА КЛИЗНА ВРАТА

Скроено за вас

ERREKA Автоматската клизна врата може да се прилагоди на било која инсталација, што овозможува да во вашите простории може да се вгради лесно и несметано, без обзир на вашите барања.

За да ние, би ги исполниле високите очекувања на нашите клиенти, ERREKA е тука да ви испорача врата по мерка, скроена само за вас.

Карактеристики

ERREKA Автоматската клизна врата е дизајнирана да може да работи долг временски период во услови на голема фрекфренција на пешачки сообраќај.

Автоматската клизна врата е способна да пружи несметана и ефикасна употреба во големи објекти, маркети, хотели и аеродроми, а можат да се користат во мали објекти како што се канцеларии, ресторани, пошти, итн.

За разлика од некои други автоматски врати кои со тек на време произведуваат иритирачки клизни звукови, ERREKA автоматската клизна врата работи тивко при отварање и затварање, што овозможува вратата да се вклопи со објектот и да остане дискретна.

Automatska klizna vrata

Контактирајте го нашиот технички тим 071 419 901

Ви треба совет? Имате прашања? Контактирајте го нашиот сервис или испратете нѝ еmail.

Безбедност

Сета наша опрема за автоматски клизни врати е изработена да ги исполнува сите строги барањња за безбедност BS7036 и EN16005.

Нашите инженери во потполност се акредитирани во друштвото за добавувачи за автоматски врати (ADSA). Како резултат на тоа нашите врати се во потполност во склад со сите европски стандарди.

ERREKA Aвтоматска клизна врата СИСТЕМИ

Automatska klizna vrata ERTAIN 4

ERREKA ERTAIN 4

Главната карактеристика на ERTAIN 4 е прилагодување на различни инсталации за врати. Дизајнирана е за висока фрекфренција на сообраќај, како за големи така и за мали објекти. Главна карактеристика на овој модел се тивкото движење при отварање и затварање, стабилност, лесно и брзо вградување.

Automatska klizna vrata GLOBAL 4

ERREKA GLOBAL 4

GLOBAL 4 системот е најдобриот избор за најпребирливите проекти, направени специјално за тешки врати. GLOBAL 4 е дизајниран за да може да се вклопи во било која инсталација. Флексибилниот и стандардниот систем овозможуваат лесно поставување, без механички промени, за еднокрилни или двокрилни врати со можност за избор на правец на отварање.

Automatska klizna vrata TELESCOPIC 4

ERREKA TELESCOPIC 4

TELESCOPIC 4 Особено е погодно за мали простори каде е потребна можност за често отварање. Задржувајќи го модуларниот концепт, главната карактеристика на системот ERREKA е неговиот дизајн и лесна инсталација, што го претвора моделот во производ што е целосно различен од другите производи што се достапни на пазарот.

ERREKA АВТОМАТСКА КЛИЗНА ВРАТА ИНФОРМАЦИИ

Автоматските врати и излози на ERREKA ви нуди комплетна услуга за инсталација, вклучувајќи технички совети за продажба и поддршка за дизајн, до монтажа на лице место.

ЕРРЕКА ќе спроведе целосен преглед на локацијата за да се осигура дека инсталацијата ќе одвива непречено и дека сите непредвидени проблеми ќе бидат решени во рана фаза на работите. По направените истражувања, проектот ќе биде предаден на нашиот тим за цртање CAD.

Нашата цел е да го инсталираме вашиот автоматски систем на врата во рок од неколку дена (во зависност од обемот на работа) со цел да ви одземеме минимално време од вашата работата и да гозадржиме максималниот бројот на клиенти и непречено движење.

Ние сме исто така во состојба да ја извршиме нашата работа после вашето работно време со цел да ги исполниме барањата на вашата продавница или компанија. Монтажерите на ERREKA се целосно обучени според стандардите BS 7036 / EN16005 и во согласност со CITB. Покрај тоа, нашите монтери се квалификувани ADSA и имаат квалификација за CSCS.

ЕРРЕКА има сериозен пристап кон безбедноста при работа и ја обезбедува безбедноста на своите вработени. ERREKA доби акредитација од Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS за својата посветеност на здравствените и безбедносните резултати. Safecontractor, Constructionline, Ekor & CHAS се водечки програми за акредитација на трети лица кои препознаваат многу високи стандарди во управувањето со здравството и безбедноста меѓу договорите во Велика Британија.

Сите наши производи за автоматски врати се достапни преку мрежна продажба и апликација iOS. Нашата продавница е дизајнирана и ви овозможува да прегледувате производи, од автоматски крилни врати и автоматски лизгачки врати до сензори и безбедност, контрола на пристап и сродни производи, вклучително и резервни делови ERREKA и PREMIS. Сите само неколку кликања подалеку од вас. Автоматските врати и излозите на продавниците на ERREKA нудат широк спектар на услуги кои ќе ви помогнат во вашиот бизнис, вклучувајќи техничка поддршка, техничка брошури и прирачници.

ERREKA обезбедува 12-месечна гаранција за сите нови системски инсталации и надградби. Периодот на гаранција започнува од денот на инсталацијата.

Изведувачот или компанијата за алуминиум не ја задржува гаранцијата освен ако не е поинаку договорено.

Што опфаќа гаранцијата?

  • Нови инсталации: Сите делови и работа на лице место поради откажување на производот или оштетување на инсталацијата кои не се резултат на неправилна илипогрешна употреба или вандализам.
  • Резервни делови: Замената на деловите за кои се установи дека се дефектни. Овие делови ќе бидат заменети бесплатно и ќе бидат гарантирани дополнителни 3 месеци или додека истече оригиналниот гарантен рок, кој и да е подолг. Гаранцијата ќе биде неважечка ако стоката или деловите се испорачуваат од кое било лице / фирма, освен компанија или соодветно овластен оператор, или ако купувачот злоупотреби или запоставува стока или ги користи освен вообичаена комерцијална или индустриска употреба.

Што не е опфатено со гаранцијата?

  • Вандализам
  • Злоупотреба на корисници – Злоупотреба или запоставување
  • Батерии во случај на случајно оштетување / замена
  • Подесувања и сервисирање

За време на инсталацијата на производот, ERREKA ќе инсталира автоматски отвори за врати што ќе работат во согласност со препораките на BS7036 EN16005 за зони за активирање и безбедност. После тоа, се издава сертификат за завршување на инсталацијата на вратите на ERREKA, при што дополнително ќе се наплаќа секоја идна интервенција (активирање на сензори, безбедносни сензори или прилагодување на брзината) што не е дел од грешката на системот.

Видете повеќе:

Automatska krilna vrata

Автоматска крилна врата

Rotirajuca vrata

Ротирачка врата

Алуминиумски излог

Алуминиумска врата

Staklena vrata bez okvira

Стаклена врата без оквир