ПРОИЗВОДИ НА ERREKA

ПРОИЗВОДИ НА ERREKA

Производите на Erreka се резултат на комбинација на најсовремена технологија и модерен и практичен дизајн. Погледнете кои елементи на автоматските системи на портите и вратите припаѓаат на нашиот опсег. Изберете производи кои се синоним за долготраен квалитет и функционалност.

ikona krilne kapije

Мотори за крилни капии

Klizne kapije

Мотори и пратечки елементи за клизни капии

Garazna Vrata

Мотори и пратечки елементи за гаражна врата

Segmentna garazna vrata

Мотори за сегментна гаражна и индустриска врата

Harmonika garazna vrata

Мотори за “хармоника“ гаражна врата

Garazna rolo vrata

Мотори за гаражна роло врата

Daljinski upravljaci

Радио приемници и предаватели

Bezbednosni signalni uredjaji

Безбедносни и сигнални уреди