СЕРВИС

СЕРВИС НА ГАРАЖНИ ВРАТИ, МОТОРИ ЗА КАПИИ И АВТОМАТСКИ СИСТЕМИ

Еррека тимот од професионалци е тука доколку Ви е потребен сервис на гаражна врата, капија и други автоматски системи. Тука сме и да Ви помогнеме доколку имате било каков проблем со функционирањето на системот, како и за услуга за редовен сервис кој е препорачан за капии и опрема за автоматизација.

Ефикасен сервис за мотори, врати и други автоматски системи

Еrreka тимот секое сервисирање го извршува на многу ефикасен начин. Доколку имате проблем со електриката – ќе ја поправиме или замениме, ако производот е оштетен – ќе се погрижиме да го вратиме во првобитниот сјај и функционалност. На Вас останува да нè исконтактирате за сервис на мотор за капија, врата, паркинг рампа, како и други автоматски системии со кој Вашиот објект е опремен, и да ни го приложите својот проблем.

Сервис на гаражна врата

Сте приметили ли дека вашата гаражна врата поспоро се затвара? Ви се чини дека е пред расипување? Еrreka тимот ќе се погрижи за сервисот на гаражната врата која е задолжена да ја заштити вашата сопственост.

Сервис на мотори за капии

Автоматската капија нуди сигурност и комфорт и е многу важно да функционира ,редовно и безпрекорно. Тука сме за редовен сервис на моторот за капија (клизни, крилни…), како и за сите дефекти.

Сервис на далечински управувач

Пред да донесете заклучок дека автоматскиот систем е во дефект, проверете ја состојбата на управувачот со која ја управувате капијата или вратата. Должноста на Еррека тимот е сервис на далечинскиот управувач!

Сервис на систем за паркинг

Еррека тимот на професионалци можете да го исконтактирате и за сервис на паркинг рампи, бариери и автоматски ланци, било да ви е потребно за отстранување на ненадејни дефекти или редовно одржување.

Редовен сервис со тимот професионалци на Еrreka

Не чекајте да дојде до дефект! Доколку вршите редовен сервис на гаражната врата, клизна или крилна капија, врата и други автоматски системи – најверојатно до проблемот нема ни да дојде! Конктактирајте нè нас со телефонски повик или со поставување на прашања.