SESU-SEEM

Површински селектор со подесување

Категорија

Опис

Површински селектор со подесување

SESU селекторот со клучеви е дизајниран да испраќа команди до контролната табла во објектите каде што има моторизирани врати и капии.

  • Алуминиумски клучеви, 2 контакти и европски цилиндар