SL01

Селекторот со клучеви SL01 дизајниран е за испраќање команди со клучот на контролната табла.

Категорија

Опис

Површински поставен селектор

Селекторот со клучеви SL01 дизајниран е за испраќање команди со клучот на контролната табла.

  • 2 контакти (NO/NC)