SL01

Zgjedhësi i tastit SL01 është projektuar për të dërguar komanda kyçe në panelin e kontrollit

Category:

Description

Zgjedhësi i montuar në sipërfaqe

Zgjedhësi i çelësave SL01 është projektuar për të dërguar komanda kyçe në panelin e kontrollit në objektet me dyer dhe porta të motorizuara.

  • 2 kontakte (JO / NC)