SESU-SEEM

Sipërfaqja dhe përzgjedhës i rregullueshëm

Description

Zgjedhësi i sipërfaqes dhe i rregullueshëm

Përzgjedhësi i çelësave SESU është projektuar për të dërguar një komandë në panelin e kontrollit në objektet me dyer/porta të motorizuara

  • Çelësat me çelës alumini të montuar në ajër, 2 kontakte dhe cilindër evropian