EРРЕКА – ЛИДЕР НА ПАЗАРОТ ЗА АВТОМАТСКА КЛИЗНА ВРАТА

Составено по ваша мера

Со автоматската клизна врата произведувачот ЕРРЕКА ви овозмозува да вашиот објект изгледа совршено. Вратата може да се прилагоди на било која инсталација, што овозможува да во вашата просторија може да се примени лесна, непопречна монтажа, без оглед на вашите барања.

CAD – Планирање на вашиот проект

За да може да им помогнеме на архитектите за правилен избор на врата, настојуваме да му овозможиме точни инфирмации за сите наши производи во CAD форма, така што ќе можете да ги примените и во понатамошното планирање. Истовремено со дизајнирањето на влезот во зградата за да можат да се задоволат потребите на потршувачите, архитектите играат важна улога во спецификацијата и изборот на практично, и добро смислено сигурно решение. Нашата цел е да му помогнеме на нашите партнери да пронајдат внатрешно решение кое ефикасно ќе ги спои потребите на клиентите со нивните сопствени дизајнерски желби.

 

Примена

Новата генерација на автоматската клизна врата на ЕРРЕКА направена е од густ пешачки сообрајќај, како и во големите (супер маркети, хотели, аеродроми, болници) така и во малите и средните згради/објекти (канцеларии, апотеки, пошти, банки, ресторани). Најважна карактеристика на нашите Системи за клизни врати е нивното тивко движејне при отворајнето и затварајнето на вратата, плус стабилност при брзо инсталирајне.

Листата со некој од нашите клиенти можете да видите на линкот ЗА НАС

Доколку имате дополнителни прашања слободно можете да не контактирате.