Motori za garažna rolo vrata

Erreka motori za garažna rolo vrata predstavljaju savršeno rešenje za sve one koji žele da automatizuju i obezbede svoju garažu ili magacinski prostor, funkcionalnim garažnim vratima visokog kvaliteta. Naša rolo garažna vrata namenjena su za upotrebu u svim onim prostorima gde postoje visoki zahtevi za uštedom prostora, ali i estetikom. Pogledajte rolo vrata za garažu koja Vam nudimo:

Приказани сви од укупно 3 резултата

Bočni motor

Centralna osovina motora

Cevasti motor

Erreka motori za rolo garažna vrata – sigurnosni i estetski ugođaj

Rolo garažna vrata koja možete pronaći u okviru našeg asortimana su praktično rešenje za Vašu garažu ili ostavu. Postavljanje rolo garažnih vrata ne samo da povećava sigurnost Vaše imovine koju čuvate u garaži ili skladištu, već uz to daju elegantan i moderan izgled vašoj kući.

Erreka motori za rolo vrata za garažu rade tako što se mogu otvarati ručno, a postoji i mogućnost automatizacije i otvaranja putem daljinskog upravljača. Osim što su laka za rukovanje, rolo vrata za garažu ne prave nikakvu buku prilikom podizanja ili spuštanja. 

Rolo vrata za garažu – praktično rešenje za sve prostore

Erreka rolo garažna vrata su izuzetno funkcionalno rešenje za objekte kod kojih je u pitanju manjak prostora.  Rolo garažna vrata su pogodna za skoro svaku garažu, a za razliku od nepraktičnih dvokrilnih vrata, estetski bolje izgledaju i štede vaš prostor. 

Ceo sistem rolo vrata je smešten iznad samih vrata što omogućava pametnije korišćenje prostora, kako unutar same garaže tako i van nje. 

Rolo garažna vrata cena – pristupačnost i kvalitet

Prodaja naših rolo garažnih vrata se obavlja na vrlo jednostavan način! Dovoljno je samo da nam pošaljete upit, a mi ćemo Vam se javiti sa svim informacijama o procesu porudžbine. Ukoliko poručite naša rolo garažna vrata cena će Vas posebno iznenaditi, jer je izuzetno optimalna u odnosu na kvalitet koji nude Erreka proizvodi!