Parking barijere

Erreka parking barijere koje možete pronaći u našem asortimanu izrađene su od najkvalitetnijeg materijala, po najvišim svetskim standardima. Predstavljaju savršenu kombinaciju inovativnog dizajna i savremene tehnologije izrade, a idealan su izbor za sprečavanje neovlašćenog parkiranja. Pogledajte parking barijere koje Vam nudimo:

Приказани сви од укупно 17 резултата

3m

4m - 4,5m

6m

12m

Barijere

Erreka parking barijere – efikasna zaštita za Vaše parking mesto

Parking barijere ili čuvari parkinga, kako se još nazivaju, se koriste za zaštitu pojedinačnog parking mesta. S obzirom na sve izraženiji problem sa parking prostorom u velikim gradovima, sve je veća potražnja za ovim uređajima, koji Vam garantuju da nećete pronaći “uljeza” na svom parking mestu. 

Postoje dva tipa parking barijera koje se najčešće koriste. U pitanju su ručne i automatske parking barijere, koje rade na daljinsko upravljanje. Parking barijere se ugrađuju uglavnom na zajedničkim površinama, kao što je parking neke zgrade, firme ili tržnog centra. 

Sa Erreka parking barijerama možete biti sigurni da Vam niko neće zauzeti parking mesto, s obzirom na to da ove vrhunski izrađene barijere za parking na efikasan način štite od svakog neautorizovanog parkiranja.

Automatska parking barijera – vrhunac tehnologije

Automatska parking barijera predstavlja izuzetno pouzdano i praktično rešenje za zaštitu pojedinačnih parking mesta. Sa ovim parking barijerama garantovana je bezbednost i pouzdanost, s obzirom na to da se radi o veoma naprednoj tehnologiji izrade. 

Ukoliko automatska parking barijera bude Vaš izbor za opremanje parking mesta, pružićete sebi izvesnu dozu komfora. Na taj način imate priliku da izbegnete naporno izlaženje iz kola kada se isparkirate, što posebno može biti otežavajuća okolnost po lošem vremenu.

Nabavite parking barijere po povoljnim uslovima

Kada su u pitanju naše automatske parking barijere cena po kojoj ih možete pronaći je izuzetno pristupačna, posebno ukoliko se uzme u obzir kvalitet koji dobijate. Izaberite željenu parking barijeru iz naše ponude i kontaktirajte nas za više informacija o ceni i načinu porudžbine.