Daljinski za kapije, garaže i rampe

Daljinski za kapije, garaže, rampe i druge automatske sisteme kompanije Erreka kombinuju kvalitetne materijale i savremenu tehnologiju, kako bi bežično upravljanje Vašim sistemima funkcionisalo besprekorno. Naša ponuda podrazumeva radio predajnike i prijemnike, uz koje je kontrolisanje automatskih sistema jednostavno i efikasno. Pogledajte daljinske upravljače koje Vam nudimo:

Приказани сви од укупно 3 резултата

Daljinski, prijemnici i drugi elementi bežičnog upravljanja

Pogledajte koji elementi bežičnog upravljanja se nalaze u Erreka asortimanu proizvoda i izaberite proizvod koji je neophodan za Vaš automatski sistem.

Daljinski upravljači

Daljinski upravljači se koriste za bežično upravljanje motorima za kapije, garažnim vratima, parking rampama i drugim automatskim sistemima. Reč je o radio kontrolisanim uređajima uz koje ćete s lakoćom otvarati i zatvarati garažna vrata i kapije, iz komfora svog automobila ili doma. 

U našoj ponudi ćete pronaći daljinski za kapije, daljinski za garažu ili daljinski za rampu za parking koji Vam je potreban, i koji kombinujući najnovije tehnologije i kvalitetne materijale izrade garantuje upravljanje bez problema.

Priključni prijemnici

Priključni prijemnici dizajnirani su da primaju radio signale koji se koriste u objektima sa motornim kapijama. Naš asortiman prijemnika obuhvata risivere različite memorije, sa različitim brojem kanala, pogodne za prijem specifičnih kodova. Izaberite risiver koji odgovara Vašim emiterima.

Eksterni prijemnici

Ukoliko Vam je potreban dodatni risiver za motorne sisteme, pogledajte našu ponudu i izaberite eksterni prijemnik koji odgovara Vašim potrebama. U ponudi su dvokanalni risveri i risiver sa četiri kanala.

 Uređaj za programiranje

Prenosni uređaj za programiranje i podešavanje automatizovanih sistema olakšaće Vam upravljanje motornim kapijama, garažama i parking barijerama. Izaberite uređaje koji odgovaraju Vašim potrebama.

Tester radio signala

Tester radio signala Vam pruža mogućnost da pronađete i eliminišete potencijalne smetnje i signale koji se mešaju u komunikaciju sa Vašim automatskim sistemima.

Daljinski za kapije, garaže i rampe – prisupačni upravljači najvišeg kvaliteta

Potreban Vam je daljinski za garažu, motornu kapiju ili parking rampu? Možete poručiti sistem upravljanja po želji, na vrlo jednostavan način! Dovoljno je samo da nam pošaljete upit, a mi ćemo Vam se javiti sa svim informacijama o procesu porudžbine

Ukoliko poručite naš daljinski za garažu ili druge automatske sisteme, cena će Vas posebno iznenaditi, jer je izuzetno optimalna u odnosu na kvalitet koji nude Erreka proizvodi!