ПАРКИНГ БАРИЕРИ

Бариерите за паркирање на Erreka кои можете да ги најдете во нашиот асортиман се изработени од највисок квалитет на материјалот, според највисоките светски стандарди. Тие претставуваат совршена комбинација на иновативен дизајн и модерна технологија на производство и се идеален избор за спречување на неовластено паркирање. Погледнете ги бариерите за паркирање што ви ги нудиме:

Се прикажуваат сите 17 резултати

3M

4m - 4,5m

6m

12m

БАРИЕРИ

ERREKA ПАРКИНГ БАРИЕРИ – ЕФИКАСНА ЗАШТИТА ЗА ВАШЕТО ПАРКИНГ МЕСТО

Паркинг бариерите или заштитниците за паркирање, како што се нарекуваат, се користат за заштита на индивидуален простор за паркирање. Со оглед на растечкиот проблем со паркинг-просторот во големите градови, сè поголема е побарувачката за овие уреди, што гарантира дека нема да најдете „натрапник“ на вашиот паркинг простор.

Постојат два вида паркинг бариери кои најчесто се користат.Тие се рачни и автоматски бариери за паркирање, кои работат на далечински управувач.Паркинг бариерите се поставуваат главно на заеднички површини, како на пример паркинг на зграда, компанија или трговски центар.

Со бариерите за паркирање на Еrreka, можете да бидете сигурни дека никој нема да ви го одземе паркингот, бидејќи овие најсовремени бариери за паркирање ефикасно ве штитат од какво било неовластено паркирање.

АВТОМАТСКА ПАРКИНГ БАРИЕРА – ВРВНА ТЕХНОЛОГИЈА

Автоматската бариера за паркирање е исклучително сигурно и практично решение за заштита на индивидуалните места за паркирање. Со овие бариери за паркирање, се гарантира безбедност и сигурност, со оглед дека станува збор за многу напредна технологија на производство.

Доколку автоматската бариера за паркирање е ваш избор за опремување на паркинг просторот, ќе си обезбедите одредена доза на удобност. На тој начин, имате можност да избегнете излегување од автомобилот кога паркирате, што може да биде особено отежнувачка околност во лоши временски услови.

НАБАВЕТЕ ПАРКИНГ БАРИЕРИ ПО ПОВОЛНИ УСЛОВИ

Кога станува збор за нашите автоматски бариери за паркирање, цената по која можете да ги најдете е исклучително прифатлива, особено ако се земе во предвид квалитетот што го добивате. Изберете ја саканата бариера за паркирање од нашата понуда и контактирајте не за повеќе информации за цената и како да нарачате.