МОТОРИ ЗА КРИЛНИ КАПИИ

Моторите за крилни капии од нашата палета ќе ја обезбедат потребната безбедност, автоматизација и удобност за вашиот дом или деловен објект. Високиот квалитет на нашите производи и посебното внимание посветувано на дизајнот го даваат крилните капии кои го оплеменуваат екстериерот. Погледнете ги моторите за крилни капии кои ви ги нудиме:

Се прикажуваат сите 10 резултати

ХИДРАУЛИЧНИ МОТОРИ

ЛИНЕАРНИ МОТОРИ

МОТОРИ СО ЗГЛОБНА РАКА

ПОДЗЕМНИ МОТОРИ

СТОЛБНИ МОТОРИ

ERREKA МОТОРИ ЗА КРИЛНИ КАПИИ – ПРАКТИЧНО И МОДЕРНО РЕШЕНИЕ

Добрите крилни капии се карактеризираат со автоматски систем кој овозможува прецизно и ефикасно отворање и затворање на капијата, без бучава. Ова е обезбедено благодарение на моторите од ERREKA со кои се опремени капиите.

Овој вид моторна порта е одлично решение за приватни и деловни објекти. Современата технологија што се користи во изградбата на капии обезбедува безбедност за објектите со кои се опремени. Со крилните капии, ќе се чувствувате безбедно во вашиот дом, а за деловните корисници тоа ќе им значи лесна контрола за преминувањето на возилата.

Покрај тоа што ќе ви ја обезбедиме потребната доза на безбедност, дизајнот на нашите крилни капии ќе го направат вашиот екстериер уште помодерен. Поелегантен двор и безбеден престој се повеќе од доволно причини да се одлучите на крилните капии од ERREKA.

Крилни капии – за поголема доза на комфор>

Автоматските крилни капии ќе ви овозможат да се чувствувате поудобно – со едноставна контрола обезбедена со далечински управувач. Можете лесно да ја отворите и затворите портата од вашиот автомобил или објект, така што нема потреба рачно да ја отворите и да бидете изложени на лоши временски услови.

КРИЛНИ КАПИИ ПО ВАША МЕРА

Ако на вашите приватни или деловни објекти им се потребни крилни капии, можете да ги обезбедите на многу едноставен начин! Погледнете ја нашата понуда на крилни капии и изберете ги оние што најдобро одговараат на вашите потреби.

После тоа, сè што треба да направите е да ни испратите порака и ние ќе ве контактираме со сите информации за процесот на нарачки. Ние сме тука ако ви треба консултација за избор на крилна капија.