Motori i prateći elementi za automatske klizne kapije

Motori za automatske klizne kapije Erreka asortimana predstavljaju sigurno i efikasno rešenje za dvorište Vašeg prostora, a uz to zadovoljavaju i sve estetske standarde. Pogledajte koje klizne kapije se nalaze u našoj ponudi i izaberite onu po svom ukusu.  Pogledajte motore za klizne kapije koja Vam nudimo:

Приказани сви од укупно 15 резултата

Motori

Rack

Erreka motori za klizne kapije – moderno rešenje za bezbedno dvorište

Motori za klizne kapije našeg asortimana pružiće automatizaciju kapije Vašem dvorištu sa dozom elegancije i oplemeniti eksterijer Vašeg doma ili poslovnog objekta. Moderne automatske klizne kapije kompanije Erreka odgovaraju različtim ukusima i zadovoljavaju sve standarde estetike, a uz to efikasno obavljaju svoju glavnu ulogu, a to je zaštita Vašeg prostora.

Klizne kapije zahtevaju horizontalnu površinu za otvaranje, a najčešće su dizajnirane tako da poseduju jedno krilo koje se kreće točkovima po šini.

Automatska klizna kapija pružiće Vam potpuni osećaj sigurnosti. Zahvaljujući sistemu upravljanja koji je vrlo jednostavan za korišćenje, sami ćete odlučivati o tome ko će pristupiti Vašem dvorištu, odnosno kome ćete zabraniti pristup. 

Savremena tehnologija je omogućila da i sistem komunikacije prijemnika i prijemnika utiče na bezbednost, sprečavajući eventualne zloupotrebe. Naše klizne kapije pružaju visok stepen zaštite, pouzdanost i dugotrajnost.

Automatska klizna kapija – za potpuni komfor pri korišćenju

Odabirom kliznih kapija sebi omogućavate viši stepen komfora u privatnom ili poslovnom objektu. Uz motorne klizne kapije neće biti potrebe za ručnim otvaranjem i izlaskom van objekta pri lošim vremenskim uslovima, već ćete otvaranje ili zatvaranje kapije sa lakoćom regulisati iz svog automobila ili kuće/zgrade. 

Motori za klizne kapije – efikasno rešenje najvišeg kvaliteta

Ukoliko su Vam potrebne motorne klizne kapije, možete ih obezbediti na vrlo jednostavan način! Dovoljno je samo da nam pošaljete upit, a mi ćemo Vam se javiti sa svim informacijama o procesu porudžbine. Ukoliko poručite naše automatske kapije, cena će Vas posebno iznenaditi, jer je izuzetno optimalna u odnosu na kvalitet koji nude Erreka proizvodi!