DRACO

Motor 230Vac për dyer të dyfishta fizarmonikë deri në 18m²

Description

230Vac motor za dupla harmonika vrata do 18m²

 • Motori i instaluar në fletën ose derën e derës, zgjidhja e duhur për hapësira më të vogla.
 • Instalim i lehtë.
 • Për të gjitha llojet e dyerve të sipërme me një pjesë dhe dyerve të palosshme me varëse.
 • Forcë e madhe shtytëse, 500 Nm
 • Zbulon pengesat.
 • Ndalesa e butë
 • distancat e hapjes/mbylljes së vetëmësimit
 • Mundësi për të punuar me ose pa kodues
 • Krahu i fortë rrëshqitës

Pajisjet e rekomanduara:

220 Nm fizarmonikë dere – motor me kodues, që mbyllet vetë

 • 2 motorë me krah DRS210F
 • 1 panel kontrolli VIVO-M204
 • 1 marrës IRRE2-250
 • 2 transmetues IRIS-IR02

500 Nm fizarmonikë dere – motor me kodues, vetëmbyllje

 • 2 motorë me krah DRS210F
 • 1 panel kontrolli VIVO-M204
 • 1 marrës IRRE2-250
 • 2 transmetues IRIS-IR02