ERGOS

Motor qendror 230Vac për dyer me rul garazhi deri në 360 kg

Description

Motor qendror 230Vac për dyer me rul garazhi deri në 360 kg

 • Motor i fuqishëm.
 • Kufizues elektromekanik.
 • Modele të disponueshme me modele frenash.
 • Diapazoni i gjerë (sistemet e kyçjes/zhbllokimit)
 • Zgjedhja e diametrit të boshtit: 060 mm dhe 076 mm
 • Forcë e madhe shtytëse me operatorin bimotor
 • Sistemi praktik i zhbllokimit të levës

Pajisjet e rekomanduara:

160 kg

 • 1 motor ER160FC
 • 1 panel kontrolli CLEVER01
 • 1 marrës IRRE2-250
 • 2 transmetues IRIS-IR02

260 kg

 • 1 motor ER360FC
 • 1 panel kontrolli CLEVER01
 • 1 marrës IRRE2-250
 • 2 transmetues IRIS-IR02