LINCE

Motori 24Vdc për portat rrëshqitëse deri në 650k

Category:

Description

Motori 24Vdc për portat rrëshqitëse deri në 650k

 • Qetë në punë.
 • I sigurt. Detekton pengesat.
 • Asnjë çelsin limit
 • Mësim i pavarur i hapjes / mbylljes dhe distancës në të cilën ngadalësohet
 • Kontroll LCD
 • Aftësia për të punuar me bateri

Pajisjet e rekomanduara:

 • 1 motor i panelit të kontrollit LIS624
 • 1 fotocelFT06
 • Marrës 1IRRE2-250
 • 2 transmetues IRIS-IR02
 • 1 llambë LUMI ndezëse