OMNI

Zinxhiri pengues 24 Vdc për përdorim banesor dhe përdorim tjetër deri në 20 m gjerësi barrierë

Category:

Description

Zinxhiri pengues 24 Vdc për përdorim banesor dhe përdorim tjetër deri në 20 m gjerësi barrierë

 • Një zinxhir pengesash kufizon lehtësisht parkimin publik dhe privat për një ose më shumë vende parkimi
 • Gjerësia deri në 20 m
 • Faktor i madh përdorimi
 • I sigurt. Zbulon pengesat.
 • Hapja/mbyllja e vetëmësimit
 • Ndalesa e butë elektronike
 • Përdorimi i ndërprerësve të jashtëm kufi (koder)
 • Pjesë e ofruar për një bateri rezervë (opsionale)

Pajisjet e rekomanduara:

 • 1 barrierë me panelin e kontrollit OMS24E
 • 1 pengesë OM24
 • 1 zinxhir (8 m) AOM01
 • 1 përcjellës nëntokësor (4 m) AOM02
 • 1 fotocelë FT06
 • 1 marrës IRRE2-250
 • 2 transmetues IRIS-IR02
 • 1 llambë ndezëse LUMI