ULTRA 3M

Barrierë 230Vac për përdorime banimi, industriale dhe përdorime të tjera deri në 3m gjerësi barrierë

Category:

Description

Barriera 230Vac për përdorime banimi, industriale dhe përdorime të tjera deri në 3m gjerësi barrierë

 • Ideale për parkingje
 • Gjerësia deri në 3 m
 • Gamë e gjerë e zbatueshmërisë
 • I sigurt. Zbulon pengesat.
 • Punë e saktë me koduesin
 • Çelësuesit e kufirit elektromekanikë
 • Ndalesa e butë mekanike
 • Dritat LED si opsion

Pajisjet e rekomanduara:

 • 1 barrierë me panelin e kontrollit ULS2ECD
 • 1 tetëkëndësh AUL07
 • 1 shirit i kuq AUL08
 • 1 grup dritash AUL09
 • 1 fotocelë FT06
 • 1 marrës IRRE2-250
 • 2 transmetues IRIS-IR02
 • 1 llambë ndezëse LUMI