NET 4M NTS424E

Barrierë 24Vdc për banim dhe përdorime të tjera me gjerësi 4m

Category:

Description

barriera 24 Vdc për banim dhe përdorime të tjera 4 m e gjerë

 • barrierë e gjerë 4 m
 • Zbatueshmëri e shkëlqyer
 • I sigurt. Zbulon pengesat.
 • Hapja/mbyllja e vetëmësimit
 • Ndalesa e butë elektronike
 • Pjesë për bateri rezervë (opsionale)
 • Drita LED, opsionale

Pajisjet e rekomanduara:

 • 1 barrierë me panelin e kontrollit NTS424E
 • 1 bum cilindrike ANT01
 • 1 ngjitëse ANT08
 • 1 fotocelë FT06
 • 1 marrës IRRE2-250
 • 2 Transmeton IRIS-IR02
 • 1 llambë ndezëse LUMI