ULTRA 4,5M

Barrierë 230Vac për përdorime banimi, industriale dhe përdorime të tjera deri në 4.5m gjerësi barrierë

Category:

Description

Barriera 230Vac për përdorime rezidenciale, industriale dhe përdorime të tjera deri në 4,5 m gjerësi barrierë

 • Gjerësia deri në 4,5 m
 • Faktor i lartë përdorimi
 • Siguria. Zbulimi i pengesave
 • Punë e saktë me koduesin
 • Çelësuesit e kufirit elektromekanikë
 • Ndalesa e butë mekanike
 • Dritat LED si opsion

Pajisjet e rekomanduara:

Me një grup dritash

 • 1 barrierë me panelin e kontrollit ULS45ECD
 • 1 tetëkëndësh AUL02
 • 1 shirit i kuq AUL04
 • 1 grup dritash AUL06
 • 1 fotocelë FT06
 • 1 marrës IRRE2-250
 • 2 transmetues IRIS-IR02

Nuk është vendosur drita

 • 1 barrierë me panelin e kontrollit ULS45ECD
 • 1 tetëkëndësh AUL02
 • 1 shirit i kuq AUL04
 • 1 llambë ndezëse LUMI
 • 1 fotocelë FT06
 • 1 marrës IRRE2-250
 • 2 transmetues IRIS-IR02