TAGKEYT/TAGKARTA

Karta dhe çelësi (etiketa) afër

Category:

Description

Karta dhe çelësi (etiketa) afër

  • Teknologjia RFID 125 KHz
  • Madhësi të reduktuara
  • Pa bateri