TAGBASE

Karta e afërsisë dhe dekoderi i kartës

Category:

Description

Dekoderi i kartës së afërsisë dhe kartave

  • Përmban memorie për 250 çelësa ose karta, e zgjerueshme në 1000 (duke përdorur MEMO1000).