TAGREAD

Lexuesi i çelësave dhe kartave

Category:

Description

Lexuesi i çelësave dhe kartave

Lexuesi TAGREAD është krijuar për të lejuar hyrjen në dyert dhe portat automatike nëpërmjet kartave dhe çelësave. Lexuesi lexon kartën dhe çelësin në afërsi, dërgon TAGBASE në dekoder (nuk përfshihet)

  • Eksterieri i fortë polikarbonat
  • Antenë plug-in
  • Llambë LED e përparme për shikueshmërinë e lexuesit gjatë natës
  • Konsum i ulët
  • Siguroni komunikim nëpërmjet 2 ose 3 lidhjeve me tela në dekoder
  • I lehtë për t’u instaluar