INDUSTRIAL

LFTIND-DC, LFTIND-09 komplete fotocelash që mbulojnë 60 m

Category:

Description

Fotocelë industriale

  • LFTIND-DC: Kompleti i fotocelës 12-24 Vdc, mbulimi 60 m
  • LFTIND-09: Set i fotocelës industriale 32-36Vdc, mbulim 60 m
  • Fotocelat

  • KLFRX janë krijuar për të zbuluar pengesat në instalimet automatike të dyerve dhe portës, duke parandaluar përplasjen me derën/portën. Kompleti i fotocelës me 8-30m 12-24Vdc