FT06

FT06 janë projektuar për të zbuluar pengesat në instalimet automatike të dyerve dhe portës, duke parandaluar përplasjen me derën/portën

Category:

Description

Fotocell

    Fotocelat

  • FT06 janë projektuar për të zbuluar pengesat në instalimet automatike të dyerve dhe portës, duke parandaluar përplasjen me derën/portën.
  • Përbëhet nga një modul transmetues infra të kuqe (TKS) dhe një modul marrës (RKS).
  • Nëse një person ose objekt ndërpret rrezen e dritës të emetuar nga transmetuesi, marrësi ndez stafetën përkatëse dhe informon panelin e kontrollit të instalimit për ndërprerjen.
  • Photocell 12/24 Vac / Vdc. Instalimet e brendshme 30m, dhe instalimet e jashtme 8m