ME BATERI

Fotocelat FT07 janë projektuar për të zbuluar pengesat në instalimet automatike të dyerve dhe portës, duke parandaluar përplasjet derë/portë

Category:

Description

FT07 (LFT25B):

    Fotocelat

  • FT07 janë krijuar për të zbuluar pengesat në instalimin automatik të dyerve dhe portave, duke parandaluar përplasjen e derës/portës.
  • Përbëhet nga një modul transmetues infra të kuqe (TKS) dhe një modul marrës (RKS).
  • Nëse një person ose objekt ndërpret rrezen infra të kuqe të emetuar nga transmetuesi (TKS), marrësi aktivizon relein e sinjalizimit dhe informon panelin e kontrollit të instalimit për bllokimin.
  • Kanë gjithashtu lidhës për lidhjen e shiritave të sigurisë mekanike ose rezistente 8×2, kështu që shiriti i sigurisë mund të lidhet me një transmetues, i cili dërgon sinjalin e shiritit te marrësi, duke shmangur nevojën për të lidhur tela me bordin e kontrollit.
  • Transmetuesi mund të ushqehet me bateri, me pak tel, veçanërisht nëse është i montuar në anën e një porte të lëvizshme, duke e mbajtur transmetuesin të sigurt për të lëvizur.

LFTBAT: 2 bateri AA litium-tionil-klorur (Li-SOCL2), 3,6V 2,7Ah